Experimentele Zender NPO Blend

Afbeelding bij Experimentele Zender NPO Blend

Experimentele Zender NPO Blend

Wij zijn op zoek naar Urban-muziekliefhebbers van 35-54 jaar!

Labyrinth en NPO zullen een onderzoek uitvoeren onder luisteraars/geïnteresseerden van (pilot zender) NPO Blend. De nieuwe, experimentele zender richt zich op volwassenen in de leeftijd van 35 tot 54 jaar met een passie voor Urban-muziekstijlen, zoals hiphop en rap. Daarnaast zijn wij erg benieuwd naar hun unieke perspectief over media, maatschappelijke thema’s, hun muziekvoorkeuren en contentbehoeften.

De behoefteverkenning richt zich op Nederlanders in de grote vier steden met een Turkse, Marokkaanse, Surinaamse, Antilliaanse en Sub-Saharaans Afrikaanse achtergrond en op Nederlanders zonder migratieachtergrond. Om ervoor te zorgen dat NPO Blend perfect aansluit bij de doelgroep, worden groepsgesprekken georganiseerd door Labyrinth.

Wij hebben jouw input nodig!

Doe mee aan onze panelgesprekken en draag bij aan de ontwikkeling van een nieuw radiokanaal, gericht op volwassenen met een liefde voor Urban-muziek. Als dank geven we een tegoedbon van €65,-!

Ben jij tussen de 35-54 jaar en luister je wel eens naar de radio? Of zou je het leuk vinden om mee te denken over de programmering en muziekcompilaties voor een nieuwe radiozender? Of ken je iemand die dit wilt?
Wij willen weten:

  • Wat is kenmerkend voor jouw mediagedrag?
  • Wat zijn jouw muziekvoorkeuren en contentbehoeften?
  • Welke maatschappelijke thema’s zijn voor jou belangrijk?

De groepsgesprekken vinden plaats tussen 23 mei en 3 juni 2024. Na je aanmelding nemen we contact op om de exacte datum in te plannen.

Meld je aan voor onze panelgesprekken en deel jouw stem!